Gersvang Maskiner ApS

Surface Cleaning Technology

DULEVO FYLDER 40 ÅR.

Selvom 40 år ikke lyder af så meget, er det en alligevel en milepæl i et firmas historie og det ønskede DULEVO at fejre på med maner.

Alle importører fra hele verden var indkaldt til dette event på fabrikken i Parma og importøren for Danmark, Gersvang Maskiner, deltog selvfølgelig også. 

Dulevo præsenterede deres nu helt færdige LEANsytem, der sikrer en glidende og præcis produktion af fejemaskinerne. Samtidig opnår man at kunne optimere produktionen og således kunne producere væsentligt hurtigere end tidligere. Dulevo har i disse år stor succes med salg af deres fejemaskiner og presset på produktionen er stort. Her har LEANsystemet allerede vist sin værdi og muliggjort indgangen af større ordrer til bl.a. Indien.

Gersvang Maskiner blev også præsenteret for den nye optimerede Dulevo feje- sugemaskine type 2000, hvis sugeevne blev grundigt fremvist på en kørende demonstration, der beviste sugeevnen selv i fint sand. 

De nyeste modeller indenfor mekanisk fejning, typerne 3000 og 6000, blev ligeledes fremvist og demonstreret med de sidste nye vinterredskaber såsom fejemaskine, skrabeblad og saltspreder. Det er et stort kundeønske fra forskellige lande, at man også kan bruge fejemaskinerne om vinteren for at kunne opnå en bedre forrentning af maskinen.

Dulevo arbejder målrettet på at forbedre maskinernes indflydelse på det miljø de arbejder i og fremviste en model 6000 udstyret med gasdrev. En ny afsløring var Dulevos intensive arbejde på at fremstille en ren elektrisk feje- sugemaskine. Markedet begynder at efterspørge disse maskiner mere og mere og Dulevo kunne faktisk allerede nu sende en maskine på markedet. Dulevo ønsker imidlertid at fremstille en elektrisk feje- sugemaskine, der kan sælges til en pris, der matcher de nuværende priser på almindelige feje- sugemaskiner. Derfor afventer man udviklingen af batterier, der den altafgørende og langt største udgift på el-maskinerne. 

Dulevo går optimistisk ind til de næste 10 år og Gersvang Maskiner vil gøre sit til, at det bliver 10 år med fremgang også i Danmark. Mange typer af Dulevos fejemaskiner vil blive fremvist på udstillingen ”Maskiner Under Broen”, der finder sted den 24. og 25. august 2016.

Mulag GHA 700

Mulag GFA 700 S
Dulevo 850 Mini 

Dulevo 850 Mini med sneplov

Dulevo 850 Mini med snefejemaskine

Dulevo SKY 2000

Dulevo 200 Quattro

DULEVO 3000

DULEVO 5000

DULEVO 6000