Gersvang Maskiner ApS

Surface Cleaning Technology

REBO RACK:

På den store landbrugsudstilling Agritechnika i Hannover blev Gersvang Maskiner udnævnt til importør af den specielle koncepttraktor REBO RACK. REBO RACK præsenterede denne type traktor første gang allerede i 2005, men først nu kommer den endelig til Danmark.

REBO RACK består i dag af en ombygget John Deere 6130R, hvor den 6-cyl. motor er udskiftet med en 4-cyl. motor på 155 hk, og hvor køler og batteri samtidig er flyttet fra fronten af traktoren ned på siden mellem hjulene. Den dermed opståede platform på det kraftige 6-cyl. chassis, gør det muligt at montere mange forskellige redskaber såsom skrabeblad, fejemaskine, snefræser, saltspreder, hydraulisk lad, ukrudtsbørste, flishugger med fødekran og ikke mindst side- eller frontmonterede armklippere, som f.eks. Mulag type GFA 700. I kombination med denne armklipper kan yderligere monteres en Mulag rabatklipper. Dermed kan hele arbejdsprocessen klares på én og samme gang.

De mange muligheder og det hurtige redskabsskift gør REBO RACK til en redskabsbærer, der kan løse mange forskellige opgaver og derfor ikke behøver at have timer, hvor den står ubenyttet hen. Altså en god investering.

Det nye koncept, der selvfølgelig er lavet i samarbejde med John Deere, er en udløber af, at de fleste traktormærker i dag ikke levner plads mellem hjulene til påbygning af ”almindelige” armklippere, men bruger pladsen til store katalysatorer, udstødninger samt AdBlue tanke.

Se REBO RACK brochuren for mere information.