Gersvang Maskiner ApS

Surface Cleaning Technology

Fint comeback for ét-årig

09-04-2019
Rimas er tilbage i det professionelle marked efter det første år under Gersvang Maskiner

Normalt vil det være imponerende, hvis en ét-årig får taget hul på en karriere. Ikke i Løgstør. Her har en ét-årig gjort comeback, og tilmed med bravur.

Rimas har netop markeret sit første år som ejet af Gersvang Maskiner og inviterede såvel eksisterende som nye kunder til fødselsdag. Det skete med åbent hus i virksomheden på Falstervej, hvor gæster dukkede op fra nær og fjern for at se nærmere på Dulevo, Multihog, Mulag, Kugelmann, medister, frankfurtere og Waterkracht.

”Vores ét-års fødselsdag handler naturligvis om Gersvang Maskiners overtagelse af Rimas for præcis et år siden. Det har der nemlig været god grund til at fejre. Rimas har jo en lang og god historie, men i nogle år gik det lidt ud over kontakten til det professionelle segment. I løbet af det første år har vi opnået at få de gamle, store kunder tilbage i huset. Rimas er tilbage i det professionelle marked”, konstaterede direktør Søren Gersvang.

Der holdes møde

Det professionelle islæt markerede sig tydeligt i løbet af fødselsdagen. Repræsentanter for kommuner, havne og andre af de store maskinbrugere tog turen til Løgstør, og det kom for andet og mere end frankfurterne. Gersvang-folkene med den daglige leder i Løgstør, Mailis Tonnisen, i front, måtte flere gange trække sig tilbage til et mødelokale i selskab med besøgende, der gerne ville tale særdeles seriøst om maskinhandler.

Rimas-Gersvang Maskiner havde også hollandsk besøg på fødselsdagen. To medarbejdere fra fabrikken Waterkracht havde taget turen til Danmark for at være med til at præsentere de avancerede ukrudtskanoner, der med stor præcision skelner mellem skidt og kanel og kun sender det 98 grader varme vand mod netop ukrudt.

Ukrudt – og kun ukrudt

”Det er kombinationen af sensorer og kamera-teknologi, der sikrer, at maskinerne ikke skyder løs med det ukrudtsdræbende varme vand, fordi der er noget grønt. Kun hvis der rent faktisk er tale om ukrudt, sendes en nøje afmålt mængde ud af dyserne”, forklarede Waterkrachts eksportchef, Sebastian Dalhues.

Waterkracht er nyeste element i produktpaletten hos Rimas-Gersvang, som lancerer det hollandske ukrudts-udstyr sammen med irske Multihog-redskabsbærere, som også er rullet ind som ny import i løbet af det første år som nyfødt Gersvang-selskab.

Åbent hus-arrangementet gav ligeledes lejlighed til at se nærmere på såvel selvkørende Dulevo-fejemaskiner, Mulag-rabatklippere, Beach Tech-strandrensere, vinterudstyr fra Kugelmann og naturligvis Rimas-lasttruck, som er ”Made in Løgstør”. Et stort sortiment af Husqvarna-maskiner var med til også at markere, at Rimas-Gersvang er blevet opgraderet til ”Husqvarna Professional”-forhandler.


Rimas-Gersvang fejrede både ét-års dagen for Gersvang Maskiners overtagelse af firmaet i Løgstør og det nye agentur for de hollandske Waterkracht-ukrudtsbekæmpere. Fra venstre er det Waterkracht-folkene Sebastian Dalhues og Jan Paul v. d. Linde fra fabrikken i Holland, direktør Søren Gersvang og Rimas’ daglige leder Mailis Tonnisen.

Det var utaknemmeligt at være ukrudt hos Rimas i Løgstør, da Waterekracht-folkene fra Holland demonstrerede det avancerede grej, som afliver ukrudt med præcise skud 98 grader varmt vand.

Mange gæster fra kommuner, havne, entreprenørfirmaer og anlægsgartnere lagde vejen omkring Løgstør, så der kom gang i maskinsnakken over bordene i værkstedet

 

Rimas Gersvang Maskiner har et fuldt nyt produktprogram til bekæmpelse af ukrudt ved hjælp af varmt vand fra det Hollandske Waterkracht, som har produceret denne type maskiner siden 1993 og er førende på markedet med et system, som kun behandler levende planter.

Vi er på demotur med mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i uge 13. Starter på Sjælland og ender i det nordlige Jylland.
Er det noget I har lyst til at se udstyret kan jeg kontaktes på 4224 5557
Om fredagen d 29/3 holder vi åbent hus hos Rimas Gersvang Maskiner ApS i Løgstør, hvor det også vil være muligt, at se det og resten af produktprogrammet


 


Gersvang Maskiner har fået et nyt produkt i programmet Waterkracht som her en helt række prudukter til bekæmbelse af ukrudt med 99 grader varmt vand. Flagskibet heder TC- Vision og er udviklet med en kamera teknoligi og 41 dysser der med stor nøjagtighed kan ramme planterne og kun planter det spare store mængder vand og energi.
Læs mere på dette link eller kontakt os.
https://www.waterkracht.com/weed-control

NYTÅRSBREV 2019:

Her på årets første dage, vil vi fra Gersvang Maskiner ønske alle et rigtigt godt nytår. 

Også 2018 blev et godt år for os, og vi ønsker at takke alle vore kunder for udvist tro på, at det at handle med Gersvang Maskiner fører til et godt og forhåbentligt længere varende forhold. 

2018 blev året, hvor vi udvidede med overtagelsen af Rimas i Løgstør. Grundlaget for denne beslutning var, at vi så kunne servicere det jyske marked bedre end hidtil.  Det er lykkedes at opbygge både et salgs- og et serviceniveau, som vi forventer os meget af i det nye år.

I løbet af 2018 fik vi yderligere produkter på vores produktprogram. Ikke mindst strandrenserne fra BeachTech var et scoop for os. Vi kendte disse maskiner godt fra vort tidligere arbejde og vidste at kvaliteten var i top.  Det viste sig imidlertid, at den nye maskine fra Cherrington, et produkt der er opkøbt af BeachTech, var den maskine, der var mest interesse for. Ikke kun strandfolket var imponeret, men mest af alt passede maskinen lige til ”hestefolket”, der med det samme så mulighederne for at få renset ridebanerne. Et nyt marked åbnede sig overraskende for os, og vi vil arbejde stærkt på denne niche. 

På Maskiner Under Broen viste vi for første gang de irske redskabsbærere fra Multihog frem. Disse kraftigt byggede maskiner har selvfølgelig et begrænset publikum, men entreprenører og ikke mindst kommuner har set velvilligt på maskinerne. Det er lykkedes specielt afdelingen i Løgstør at sælge et antal af disse maskiner udrustet med forskellige redskaber såsom som sneplove og saltspredere.

Og netop saltsprederne fra Kugelmann var en stor styrkelse af vort produktprogram, hvor der manglede et kvalitetsprodukt for vinterhalvåret. Kugelmann er kvalitet fra en ende af og til en pris, der stadig er til at overkomme. Vi er stolte over at kunne lande et så vigtigt produkt.

Det blev også året, hvor de første elektriske fejemaskiner fra Dulevo kom ud at køre på de danske veje. Det er jo fremtidens maskine, og interessen fra kommuner og entreprenører er stor. Dog er det som med biler, at der lurepasses lidt, indtil man er sikker på, at dette produkt er i stand til at yde det samme som en konventionel maskine. Vi ser frem til, at kunne overbevise vore kunder om det rigtige i disse maskiner.

Ellers trak armklipperne fra Mulag igen det store læs. Vi leverede den første nye Mercedes Unimog udstyret med alt muligt i klippere til det danske marked. Det er stort at deltage i en sådan ny udvikling, som det danske marked helt sikkert vil tage til sig i fremtiden.

Efter en succesrig maskinudstilling i 2018, Maskiner Under Broen, deltager vi i år på Have og Landskab, som løber fra den 28. til den 30. august. Vi håber at kunne præsentere flere nyheder og glæder os allerede til Jeres besøg.  Vi ser frem til et aktivt 2019 og ønsker endnu engang: GODT NYTÅR!

Maskiner Under Broen 2018

Tak til alle der lagde vejen forbi vores stand på Maskiner Under Broen 2018.

Det blev en dejlig oplevelse for os hos Gersvang Maskiner. Solen skinnede og kunderne kom i en lind strøm. Vi kunne ikke forlange mere. For første gang siden vores overtagelse af Rimas i Løgstør deltog selvfølgelig også medarbejdere fra denne afdeling på standen specielt repræsenteret af den daglige leder af Rimas Gersvang Maskiner, som firmaet hedder i dag, Mailis Tonnisen, der kunne hilse på mange kendte mennesker gennem disse dage.

Vi havde igen fået bygget en fin stand op (se vedlagte fotos). Denne gang var vores hovedvægt lagt på to nyheder, nemlig den elektriske feje/sugemaskine fra Dulevo og strandrenseren fra BeachTech. Begge maskiner fik meget fin opmærksomhed, men trods alt er det stadig Mulags armklippere, der tiltrækker sig den helt store interesse. Det fine Mulagsæt monteret på den blå New Holland traktor var et stadigt emne for vore sælgere, og der blev truffet mange aftaler om demonstrationer i fremtiden. Dette var også tilfældet med Multihog redskabsbærerene, der monteret med Kugelmanns saltspredere ligner en fremtidig succes på det danske marked. De danske kommuner er begyndt at interessere sig for nøjagtig spredning af salt på cykelstier og fortove, og der mener vi, at Kugelmanns saltspredere vil komme til deres ret. På demonstrationer vil blive vist, hvor alsidige Multihogs kraftfulde redskabsbærere er ved monteringer af City Vac rengøringssystem, 3 m rotorklipper, ukrudtsbørste og asfaltfræser.

Vi fik vished for, at Maskiner Under Broen er en udstilling, der er kommet for at blive og ser frem til at vende tilbage om 2 år igen.


MASKINER UNDER BROEN 2018:

Nu nærmer tiden sig for afviklingen af maskinudstillingen Maskiner Under Broen, der for anden gang ligger velplaceret mere eller mindre under den nye Lillebæltsbro. Hvis vejret på dette tidspunkt er som i skrivende stund, er alene den skønne udsigt over Lillebælt en tur værd.
Vi udstiller som sædvanligt et bredt udsnit af de maskiner, vi har i vort produktprogram. I år er der tilmed flere store nyheder: Fra Dulevo viser vi den største nyhed, nemlig en elektrisk fejemaskine kaldet D.Zero², hvilket jo helt indikerer en fejemaskine, der udleder betydeligt mindre Co² end konventionelle fejemaskiner. Dulevo har gennemprøvet denne maskine gennem længere tid, og salget går strygende. Danske kommuner viser stor interesse for denne maskine, der helt sikkert vil udvikle sig til en bestseller.
Vi har siden sidste udstilling landet flere nye importer og udstiller bl.a. strandrensere fra BeachTech. Dette er et mærke, som os bag Gersvang Maskiner har arbejdet med i mange år, så det er, som om mærket er kommet hjem igen. BeachTech har i de mellemliggende år købt et amerikansk mærke indenfor strandrensning, og på vor stand vil vi vise det nye mærke Cherrington. Cherringtons strandrensere er meget velanskrevne og udmærker sig også ved at kunne rense f.eks. hestebaner. Det er en feature, som vi allerede har demonstreret med stor succes og forventer os meget af.
Siden sidst er vi også blevet importør af de irske redskabsbærere fra Multihog. Det er professionelle maskiner i kommunalstørrelse, som er bygget til hårdt arbejde året rundt. Vi viser 2 forskellige størrelser af Multihog monteret med forskellige redskaber. Som sommerredskab er monteret en 3 m rotorklipper fra GMR i Horsens. Hvorfor gå over vandet, når der fremstilles så gode maskiner herhjemme? Vinterredskaberne er fra firmaet Kugelmann i Tyskland. Gennem mange år har vi haft et godt øje til disse kvalitetsmaskiner, der altid er med på den seneste udvikling. Der vises både saltspredere for montering 3-punkt og som påbygnings saltspredere. De vises desuden med og uden saltvandsanlæg.
Udover vore nyeste tiltag viser vi selvfølgelig vores bestseller fra Mulag/Gödde. Mulag/Gödde er blevet et førende mærke i Danmark og vor succes på dette marked er nærmest ubeskrivelig. Vi viser en traktor monteret med rabatklipper og pæleklipper i front samt en armklipper monteret i det bageste 3-punktsophæng.
Alt i alt ser vi frem til at se en masse nye som gamle kunder på vor stand nr. 19.1. Vi møder talstærkt op også med repræsentanter fra Rimas i Løgstør, der er vores nye datterselskab.


Rensning af ridebane for sten og ukrudt med Cherrington 440XL

NU GÅR GERSVANG MASKINER STRANDVEJEN. Gersvang Maskiner har pr. 1. maj overtaget importen af BeachTech strandrensere i Danmark. BeachTech strandrensere produceres af firmaet Kässbohrer med adresse i Laupheim, der ligger lidt vest for München i det sydlige Tyskland. Hvis nogen skulle få den tanke, at de har hørt navnet Kässbohrer før, kan det hænge sammen med, at der hos Kässbohrer blev produceret busser i mange år. Denne produktion er senere overtaget af Mercedes Benz. Udover strandrensere producerer Kässbohrer også de verdenskendte piste præpareringsmaskiner Pisten Bully, der med en verdensmarkedsandel på 75% udgør langt den største del af produktionen i Laupheim. Fabrikken i Laupheim er supermoderne og et studie for sig. De ansatte har hvide handsker på, når maskinerne monteres og hele produktionen overvåges af kameraer, der fortæller de ansatte, hvor i produktionen den enkelte maskine befinder sig. Der er tænkt meget på miljøet ved opførelsen af denne fabrik, og bl.a. bliver den energi, der frigives ved afprøvning af pistemaskinerne, omgjort til elektricitet, der anvendes til fabrikkens eget forbrug. Det seneste tiltag fra Kässbohrer er købet af den amerikanske strandrenserfabrik Cherrington. Denne ”tidligere”konkurrent fremstiller en anden type strandrenser, som også er anvendelig ved anlæg af plæner og lignende. Cherrington bliver også en del af Gersvang Maskiners portefølje. ”Jeg har jo et særdeles godt kendskab til disse maskiner fra mit tidligere virke, udtaler Søren Gersvang og fortsætter: ”Min 6 sans siger mig, at der er en fremtid for denne type maskiner. Vi skal nødvendigvis holde vore strande fri for papir, cigaretskod og tang, for ellers kommer der ikke turister i det antal, som vi af kommercielle grunde ønsker og forventer. De kommuner, der allerede kører med BeachTech i Danmark, er særdeles tilfredse med det udførte arbejde, og kan mærke stor tilfredshed hos lokale og turister”. BeachTech maskinerne fås i forskellige størrelser. Den lille ”walk behind” type Sweepy er anvendelig på små arealer og kan udstyres med både kost og sneskraber som ekstraudstyr. Typerne 2000, 2800 og 3000 er alle traktordrevne og suppleres af den selvkørende strandrenser type Marina. ”Vi glæder os over, at det lykkedes at lande denne import og ser frem til at møde alle de ”gamle” kunder, samt at fremvise strandrenserne på demonstrationer og udstillinger” slutter Søren Gersvang.
https://www.beach-tech.com/usa/en.html

http://www.gronteknik.dk/artikel/99841-gersvang-overtager-importen-af-beachtech


 PRESSEMEDDELELSE: 

GERSVANG MASKINER APS OVERTAGER RIMAS APS I LØGSTØR. 

Det nærmer sig nostalgi, når Gersvang Maskiner ApS overtager Rimas ApS. Det nostalgiske ligger i, at mange af de mennesker, der er ansat i de to firmaer, tidligere arbejdede sammen i det ”gamle” Rimas, hvor bl.a. også Søren Gersvangs far Ole Gersvang arbejdede i mange år. 

”Vi måtte indse, at vi ikke kunne dække hele landet med udgangspunkt kun i Karlslunde” udtaler Søren Gersvang og fortsætter: ”Så da muligheden for at overtage Rimas dukkede op, var det lidt som med appelsinen og turbanen. Rimas har i et stykke tid samarbejdet med os og solgt vore maskiner i det nord- og midtjyske. Derfor har de allerede et særdeles godt kendskab til vort program. Yderligere har Rimas, der har udgangspunkt i Løgstør, de fornødne faciliteter og mandskab for at kunne sælge vore maskiner og samtidig en række dygtige mekanikere, der kan stå for den fornødne service og reparation. Det sidste er utroligt vigtigt og en stor del af årsagen til, at vi gennemfører denne overtagelse. Vi har de sidste år fået rigtig mange kunder i det jyske og for at kunne servicere dem ordentligt, har det vist sig nødvendigt enten med en samarbejdspartner eller en underafdeling. Skæbnen ville, at det blev den sidste mulighed, og vi glæder os til at yde den helt rigtige service på det rigtige tidspunkt!” 

Rimas ApS beholder sit navn og vil fortsat også betjene den lokale befolkning med maskiner til have- og park, hvilket Gersvang Maskiner ser som en stor fordel. ”Det er vigtigt også at være forankret i det lokale, og derfor vil man stadig kunne få samme gode betjening af Brian Frandsen i butikken” siger Søren Gersvang. 

Gersvang Maskiner ApS har efterhånden fået et stort program i maskiner til kommuner, boligselskaber og entreprenører spændende lige fra Mulag’s armklippere (firmaets største succes hidtil) til Dulevo’s store program i både mekaniske- og selvopsugende fejemaskiner. Det sidste nye tiltag med import af Multihog redskabsbærere er foretaget i samarbejde med Rimas, der qua deres store erfaring med både Wulff og Rimas Trac er godt klædt på til at sælge denne type maskiner. 

”Det er vigtigt for os at understrege, at salget af Mulags armklippere i det sønderjyske område fortsat skal dækkes af PN Maskiner, siger Søren Gersvang og fortsætter:” PN Maskiner har med stor succes solgt Mulag og været frontrunner i det jyske gennem de senere år, og det gode samarbejde fortsætter ufortrødent”. 

Gersvang Maskiners overtagelse af Rimas er sket med tilbagevirkende kraft fra den 1. april og er derfor allerede en realitet. Daglig leder og sælger i Rimas bliver Mailis Tonnisen, der både har arbejdet i det ”gamle” og nye Rimas og derfor ligger inde med et godt kendskab til kunder og leverandører. ”Vi glæder os til at komme i gang i det ”nye” firma og ser en ny positiv fremtid for Rimas og os ansatte” siger Mailis Tonnisen og fortsætter:” Alle vor kunder vil snarest få et besøg, hvor vi vil forklare den nye situation og fortælle om vort nye produktprogram”. 

KUGELMANN REDSKABER ER NU EN DEL AF GERSVANG MASKINERS PROGRAM.

I forbindelse med importen af Multihog redskabsbærere samt det første salg af en Mercedes Unimog i Danmark, har Gersvang Maskiner været ude for at se på redskaber til samme.

Efter i snart mange år at have fulgt firmaet Kugelmann’s vinterredskaber intenst, har vi nu besluttet os for at blive importør af deres saltspredere, sneplove, sneskrabere samt deres kombinerede græs, løv- og vertikalmaskine. ”Vi besøgte fabrikken i sidste uge og fik en oplevelse ud over det sædvanlige. Fabrikken fremstiller næsten 90% af samtlige komponenter selv og har en fantastisk produktionsmaskinpark lige fra laserskærere til store boreværker m.m. Selv de store hydraulik-blokke, der kan købes hos underleverandører, synes Kugelmann ikke har kvalitet nok og fremstiller dem med specielle indvendige boringer, der sørger for, at oliestrømmene ikke hindres. Dette sparer energi, og de mindste saltspredere kan derfor arbejde med ned til 15 liter olie pr. minut” udtaler Søren Gersvang.

Programmet fra Kugelmann indeholder forskellige saltspredere lige fra de mindste 300- eller 600 liters 3-punktophængte maskiner, som Kugelmann kalder en-kammer saltspreder af den simple grund, at den næste række af 3-punktsophængte saltspredere er med dobbeltkammer. Her er udvalget stort med størrelser fra 350 liter til 2300 liter. Dobbeltkammermaskiner giver kunden mulighed for at arbejde med 2 forskellige typer strømateriale på én gang. I alle maskiner føres saltet frem til spredetallerkenen ved hjælp af 1 eller 2 snegle i bunden af beholderen.

Også saltspredere for påbygning af redskabsbærere som f.eks. Multihog findes som en-kammer saltspredere. De findes i alle størrelser mellem 200- og 1500 liter. To-kammer maskiner for Unimog og lastbiler findes i størrelser fra 400 til 7000 liter. De udmærker sig ved et meget lavt tyngdepunkt, der sikrer en stabil kørsel selv i kurver. Fremføringssneglene på de store saltspredere er med 3 forskellige stigninger på vindingerne. De to første stigninger sikrer en perfekt dossering frem til spredetallerkenen, medens den 3. stigning gør materialet løst og let. Hvis saltet har klumpet sig fast, eller eventuelle fremmedlegemer er kommet i kassen, og en snegl derved har sat sig fast, kan man reversere denne. Det er selvfølgelig også muligt at påbygge saltvandsanlæg og arbejde med befugtet salt. Styringen af saltningen foregår gennem den elektriske styring K-Tronic 2, der muliggør trinløs indstilling af spredebredde, asymmetrisk spredebredde samt evt. blanding af forskellige strøtyper. Ligeledes kan K-Tronic 2 opsamle data til senere forarbejdning i softwaresystemer fra forskellige leverandører.

Kugelmann’s v-plove fås i 2 forskellige udgaver – lette eller kraftige. Bredder ligger mellem 140- og 240 cm, så udvalget er stort. Specielt fremstillede skær sikrer, at der ikke spildes sne mellem skærene.

Også sneskrabere fås i 2 forskellige robuste udgaver. Bredder ligger mellem 140- og 240 cm. Det er muligt at få både egenproducerede stål- og vulkulanskær til begge typer. Derudover kan også tilbydes de specielle langtidsholdbare skær fra Küper, som Gersvang Maskiner selv importerer fra Tyskland.

Græs, løv- og vertikalmaskinen fra Kugelmann kaldes Komet. Som det fremgår er det en 3 i 1 maskine, der ved hjælp af udskiftning af rotoren, kan feje, klippe græs, samle løv eller vertikutere. Høj- og lavtip muliggør aflæsning under alle former og i kassen er yderligere indbygget et skubbesystem, der gør at alt materiale aflæsses. Intet bliver ”hængende”.

http://www.kugelmann.com/en/

PRESSEMEDDELELSE:

ET ANDET AS.

AS opfattes normalt som betegnelsen for et aktieselskab. AS kan dog også have anden betydning, hvilket Gersvang Maskiner måtte sande i bestræbelserne for at finde yderligere redskaber til Mercedes Unimog, for at få denne maskine til at virke så økonomisk fordelagtig som mulig for kunderne.

”Vi stødte på firmaet AS Baugeräte gennem vort gode samarbejde med sælgeren fra Mulag, der kendte AS gennem mange år, som en specialist i diverse redskaber for Unimog og traktorer samt andre redskabsbærere” siger Søren Gersvang og fortsætter: ”Vi besøgte firmaet for kort tid siden og konstaterede, at anbefalingen om redskabernes kvalitet svarede helt til vore forventninger. Det er samtidig en fabrik, der qua sin størrelse giver os muligheder for at kunne deltage i finpudsningen af redskaberne, så de lige nøjagtigt tilpasses kundeønsker”.

Blandt de mange redskaber findes f.eks. en frontmonteret rabatfræser, der fræser rabatten op og samtidig fører det opfræsede materiale ud til vejkanten igen. Det kan spare for yderligere tilførsel af materiale og dermed være en økonomisk god løsning. Hvis man ønsker at stampe det løse materiale fast igen, findes muligheden for at montere en stamper i køretøjets bagende.

For etablering af nye rabatter findes en frontmonteret maskine, hvori materialet, sten, sand eller asfalt, tippes fra en lastvogn. Materialet føres vha. et gummibånd ud til siden, hvor materialet aflæsses og afrettes af en sideforskydelig afretter, der har en arbejdsbredde mellem 450 og 1450 mm. Hvis maskinen arbejder i kombination med stamper og fejemaskine opnås et færdigt resultat, der tilfredsstiller alle. Maskinens arbejdshastighed ligger på ca. 60 m/min.

En asfaltfræser er også indeholdt i programmet fra AS. Asfaltfræseren monteres i front af en Unimog og har en arbejdsbredde på 500 mm samt en arbejdsdybde, der kan indstilles trinløst, på

mellem 0 og 100 mm. Asfaltfræseren er i særdeleshed anvendelig til udbedring af vinterens asfaltskader både på vej og i fortovskanter.

Udover de her nævnte redskaber fremstiller AS også fejemaskiner både til front- og bagmontering samt hydrauliske liftarme og PTO anlæg.

”Et meget spændende program af redskaber, der kan være med til at gøre hverdagen lettere for vej- og kommunefolk” siger Søren Gersvang og fortsætter:” Vi er parat til at vise redskaberne frem og forventer os en del af denne import”.

https://www.asbaugeraete.de/s/cc_images/cache_14691945.JPG

https://www.asbaugeraete.de


MULTIHOG REDSKABSBÆRER TIL GERSVANG MASKINER. 

Nogle gange sker der ting her i livet, som man ikke lige havde forudset. Dette gælder også for det nyeste tiltag for Gersvang Maskiner ApS. ”En af vore bedste leverandører var blevet forespurgt af firmaet Multihog, om de kunne anbefale en ny importør af deres knækstyrede redskabsbærere til Danmark. De anbefalede os, og derfra har tingene udviklet sig” siger Søren Gersvang. 

”Et besøg på fabrikken overbeviste os om, at disse redskabsbærere var professionelle og ville være et godt supplement til vort øvrige program, der bl.a. indeholder Mulag armklippere, der passer som hånd i handske til Multihog”, fortsætter Søren Gersvang og ligner en mand, der ikke kan komme hurtigt nok på vejene for at vise maskinerne frem. 

Multihog er grundlagt i 2008 af 2 ingeniører med i dag over 60 års erfaring i produktion af industrimaskiner, og er dermed en forholdsvis nystartet virksomhed. Fabrikken ligger i Dundalk i det nordøstlige Irland. De har haft en enorm stor succes og er et mærke, der viser sig frem alle steder på kloden ikke mindst hos kommuner og i lufthavne. Det har været nødvendigt med udvidelser, og Multihog er for nyligt flyttet ind i nye store moderne fabriksbygninger. 

Programmet fra Multihog består af 6 forskellige redskabsbærere med motorstørrelser fra 55 hk til 120 hk og er med deres store styrke i stand til at bære alle mulige redskaber, såsom rotorklippere, fejemaskiner, armklippere, saltspredere og meget mere. Front- og bagaffjedring sørger for førerens komfort, hvilket sammen med det luftaffjedrede sæde reducerer vibrationerne til langt under anbefalet. Støjniveauet er også et keypoint og ligger på kun 64 Db. Også servicemanden er der tænkt på. Det er således muligt at vippe kabinen op for uhindret adgang til hydraulikkomponenter m.m. samt at åbne begge sidepaneler for direkte adgang til motoren. 

”Vi har rigtig meget erfaring med knækstyrede maskiner” siger Søren Gersvang og fortsætter:” Jeg blev jo selv mere eller mindre opflasket med Wullf, som min far arbejdede med, og siden har vi repræsenteret forskellige andre mærker. Så nu er vi tilbage ved basic, som man siger, og vi glæder os til at demonstrere maskinerne i marken, samt på den kommende udstilling Maskiner Under Broen i august måned”.

https://www.multihog.com

Gersvang Maskiner kan nu lever Frontplade beskyttelse plader.
I den rigtige kvalitet og pasform
Passer på Arctic beslag, Epoke og Fm beslag
så dem der stadig mangler ringer bare 42245557 eller 61162284

Tre styk tre-i-énere afløser syv maskiner i Randers
17-11-2017
Der klippes rabatter i alle retninger med to Mulag-klippere i front og en bagmonteret på traktorerne

Der klippes til begge sider, under autoværn og rundt om pæle og stolper, når Randers Kommunes driftsafdeling sender sine tre nye tre-i-énere ud fra materielgården på Gudenåvej. Stort set i alle retninger. Kommunen har netop fået leveret grej, som gør det muligt at lade tre traktorer klare den rabatklipning rundt om i kommunen, som hidtil har krævet seks rabatklippere og en kantpæleklipper.

”Vi har fokus på effektivisering, så vi gør os konkurrencedygtige ved udliciteringerne. Nu kan vi klare det samme arbejde med tre maskiner, som vi tidligere har brugt seks plus kantpæleklipperen til. Vi gør det ikke for at skære ned på bemandingen. Vi skal stadig være samme antal folk. Men vi får luft til at løse flere opgaver med fortove, asfalt, renhold og lignende”, forklarer driftsleder Frank Poulsen.

Tre ens sæt

Det er Gersvang Maskiner i Karlslunde, der har leveret det nye, avancerede materiel, som består af tre identiske sæt til henholdsvis to New Holland-traktorer og en Valtra. Hver traktor er nu udrustet med hver en bagmonteret arm med rabatklipper, som kan klippe op til otte meter til begge sider af traktoren. I front er monteret to klippere, hvor den ene kan klippe under autoværn, mens den anden klarer studsningen rundt om kantpæle, stolper og lygtepæle.

Både direktør Søren Gersvang og konsulent Bent von Müllen havde taget turen fra Sjælland til Kronjylland for at aflevere de mange tyske arme forsynet med klippeaggregater.

”Der er ingen tvivl om, at de tre faste traktorførere skal vænne sig til nu at holde øje med og styre tre enheder i stedet for én. Men det nye system er så avanceret, at de hurtigt kommer efter det og finder ud af, at næsten alt faktisk fungerer fuldautomatisk”, siger Søren Gersvang.

Hurtigere klipning

”Hidtil har maskinførerne kunnet klippe med en enkelt klipper på hver traktor med en hastighed på fire til fem kilometer i timen. Når de er blevet fortrolige med Mulag-klipperne, regner jeg med, at hastigheden kommer op på seks til syv kilometer i timen. Og så klippes der altså samtidig både under autoværn og rundt om pæle og stolper undervejs”, siger Søren Gersvang.

Selv om Mulag GHA 700-armklipperne er monteret i de tre traktorers bageste trepunkts-ophæng, har traktorføreren fuldt overblik over klipningen. I de fleste tilfælde kan armklipperen svinges frem et godt stykke foran eller på siden af førerpositionen.    

Billedtekster:

1.

Aflevering af Mulag-klippegrej i Randers. Direktør Søren Gersvang (til venstre) og konsulent Bent von Müllen flankerer Randers Kommunes Frank Poulsen, Ulrik von Benzon og Søren Erik Christensen foran de tre traktorer med identiske Mulag-sæt.

2.

Klar til at rulle ud og studse kronjyske rabatter både på begge sider af traktoren, under autoværn og rundt om kantpæle og stolper. Hver af de tre traktorer er udstyret med bagmonteret Mulag GHA 700 armklipper, Mulag MRK 300 G autoværnsklipper og Mulag MLM 200 kantpæleklipper.

3.

Direktør Søren Gersvang og konsulent Bent von Müllen fra den danske Mulag-importør Gersvang Maskiner giver gode fiduser til fra venstre Ulrik von Benzon, driftsleder Frank Poulsen og Søren Erik Christensen fra Randers Kommunes driftsafdeling.

4.

En veltilpas maskinfører Hans Andersen på plads i en af New Holland-traktorerne. Han har fået lidt nyt udstyr at holde øje med i kabinen, men kan trøste sig med, at der er en stor grad af automatik i Mulag-systemerne.

Måske er du også interesseret i..

PRESSEMEDDELELSE:

DULEVO FRIGIVER ELEKTRISK FEJE- SUGEMASKINE.

Der tales i disse tider meget om, at dieselbiler ikke er velkomne i byerne mere grundet deres udledning af Co². Det synes alle bilproducenter efterhånden at have taget ad notam. De har alle sat gang i udviklingen af el-biler, og el-biler vil uden tvivl være én af løsningerne på vore store miljø-problemer.

Men hov, der findes jo rigtig mange andre maskiner, der dagligt arbejder i bymiljøet, og som også drives af dieselmotorer. Bl.a. feje- sugemaskinerne der dagligt sørger for rengøringen både i indre- og ydre bydele, og som jo desværre er mere og mere nødvendige for at fjerne affaldet, som nogle af os efterlader i det åbne rum.

Fabrikanterne af feje- sugemaskiner har i mange år været underlagt udviklingen af dieselmotorer, hvor man er gået fra den ene euronorm til den anden (i dag Euro 6), hvilket selvfølgelig har haft en positiv effekt. Nu har man imidlertid, i lighed med bilfabrikanterne, startet udviklingen af elektrisk drevne feje- sugemaskiner og også den italienske fejemaskineproducent Dulevo har, som én af de første fabrikanter i verden, taget sagen op og gennem en årrække udviklet på en elektrisk feje-maskine. Og nu er den her så.

Gersvang Maskiner er lige hjemkommet fra et fabriksbesøg hos Dulevo, der ligger i nærheden af Parma i Italien. Med på turen var inviteret kunder, der skulle få den store oplevelse, det var, at Dulevo frigav deres nye maskine, efter at den har kørt test i bl.a. Barcelona gennem længere tid.

Dulevo havde opbygget en større telthal, hvor man blev ført gennem forskellige rum, der havde temaet grønt miljø hele vejen igennem og slutteligt endte med en demo af selve sagen, nemlig den elektriske feje- sugemaskine kaldet D.zero². Som det fremgår af navnet satses, der her på en maskine med nul Co² forurening, til glæde for os alle.

D.zero², der er knækstyret og dermed let at manøvrere i tætte passager, arbejder vha. 2 stk. lithium batterier med en max. ydelse på 76,8 kW, der giver energi til både fremdrift, drift af hydraulik-pumpe, aircondition og andre nødvendige strømforbrugere. Batterierne har en ydelsestid på mellem 8- og 9 timer og kan alt efter opladertype være i drift på 3-5 timer. Det giver mulighed for en hel dags arbejde og genopladning om aftenen og natten. Maskinens smudskasse, der kan tippes op i en højde af 1,45 m, er på ikke mindre end 2,1 m³ og dermed på størrelse med de konventionelle maskiners smudskasser. Dulevo har patenteret sugehovedet på C.zero², da man har udviklet et komplet nyt system, hvor klappen i front af sugehovedet automatisk åbner sig alt efter, hvor meget og hvor stort affald det møder. Ekstraordinært kan klappen løftes manuelt af føreren. Det er dog kun nødvendigt ved ekstra store ting. Den fleksible fejebredde går fra 1750-3200 mm og kan styres fra en pult i kabinens armlæn. Førerens komfort har man altid tænkt på hos Dulevo, og selvfølgelig er kabinen helt i top, hvad angår udsyn, sæde, ratstamme, display i midten af rattet samt skuevindue i bundes for direkte kik på sugehovedet. Kabinen har plads til 2 personer, men det ”andet” sæde kan også bruges som aflæggeplads, da det kan slås op af bagkanten af kabinen.

”Vi ved jo, at de elektriske maskiner på et eller andet tidspunkt vil overtage markedet af fejemaskiner. Det bliver et krav af miljømæssige grunde, idet de elektriske maskiner støjer væsentligt mindre og ikke udleder samme mænge forurening som de dieseltrukne maskiner” udtaler Søren Gersvang og fortsætter: ”Vi går derfor med det samme helhjertet ind i denne forretning og vil forsøge at påvirke markedet i den rigtige retning, selvom vi ved, at den endelige overgang til el-maskiner vil vare nogle år endnu”.

Gersvang Maskiner vil i den kommende tid køre demoer af den elektriske maskine for at bevise dens fantastiske ydeevne overfor kunder, der måtte være lidt skeptiske overfor denne nye udvikling, og sidder parat ved telefonen.


NY ELETRISK FEJE-SUGEMASKINE FRA DULEVO

HAVE OG LANDSKAB 2017


Tak til alle, der lagde vejen forbi vores stand på Have og Landskab 2017. Selvom vejret de første 2 dage var regnfuldt, trodsede I vejrliget og fandt frem til os. Det er vi glade for.

Vi synes selv, at vi havde fået bygget en fin stand op (se vedlagte fotos). Vores hovedvægt lå selvfølgelig på vore 2 store produkter Mulag og Dulevo, og ikke mindst den store John Deere traktor med forskellige redskaber fra Mulag vakte berettiget opsigt. Næsten alle der gik forbi vor stand måtte standse op for at beundre denne ekvipage.

Vort nye importmærke Forshaga fra Sverige var også i centrum. Mange havde set vor annonce i fagbladene og var interesseret i, hvad denne maskine virkelig var i stand til. Vi havde fået konstrueret et ophængsstativ, der viste maskinens muligheder perfekt og takker vor samarbejdspartner for dette. Udlæggeren var allerede solgt til Vordingborg Kommune, der venligst havde udlånt maskinen til os. 

På en demostand i nærheden havde vi 2 maskiner kørende. Muligheden for at se maskiner i arbejde er en selvfølgelighed i vor branche, og vi viste både Mulag udstyr og vort forholdsvis nye importmærke Slagkraft frem. Det gav god mening for mange at se disse maskiner i arbejde.

Vi fik lavet mange aftaler om demonstrationer af de forskellige maskiner og ser frem til en travl periode. Vi må endnu engang slå fast, at Have og Landskab er den perfekte udstilling for vort grej og samtidig rose udstillingen for en problemfri afvikling. 

På gensyn om 2 år.


PRESSEMEDDELELSE:

FORSHAGA TIL GERSVANG MASKINER.

”Jätte bra” sagde Gersvang Maskiner med god grund om maskinerne fra Forshaga i Sverige, der producerer salt- og grusspredere for montering bagest på lastbilers lad.

Dette er der som sådan ikke noget sensationelt ved, men et ekstraudstyr til disse spredere gør pludseligt sprederne ekstra interessante. Det drejer sig om en såkaldt kantudlægger, der i forbindelse med salt/grussprederen udgør en ekvipage, der kan udlægge grus i vejkanten, hvor belægningen er forsvundet på grund af regnvandets afløb fra asfalten. Det udgør i sig selv en vis sikkerhedsrisiko og betyder samtidig, at asfalten ødelægges i kanten og derfor kræver hurtigere reparation/vedligeholdelse med ekstra omkostninger til følge.

Kantudlægningen foregår på den måde, at lastbilens lad tippes op således, at gruset løber ind i salt/grussprederen, der doserer grusets videre forløb ned i kantudlæggeren, der sidder i kæder bag på lastbilen og kan sideforskydes. Ved hjælp af en elektrisk drevet valse transporteres gruset nu ud til siden, hvor det styres ned i vejkanten. Hele processen styres elektronisk ved hjælp af sensorer, der får udlæggeren til at følge udlægningsprofilen og samtidig sørger for den rette dosering. Processen kan dog også overtages manuelt af lastbilchaufføren. For at maksimere udførelsen af opgaven er der på kantudlæggeren yderligere monteret en vibrator, der pakker og jævner det udlagte materiale. Også denne funktions start- og stop styres elektronisk af styresystemet. Selve styre-systemet, der er trådløst, består af en almindelig smartphone med en downloaded app. Styring af start, stop og positionering opnås ved af pege på skærmen og gør det samtidig muligt at kontrollere alle funktioner samt GPS-position med tidspunkt. Denne funktion giver et godt grundlag for en nøjagtigt fakturering til evt. kunde eller til egen intern opfølgning. ”Vi har allerede udført demonstrationer i Danmark og må sige, at kunderne er imponeret” siger Søren Gersvang og fortsætter:” Vi har store forventninger til denne import, der styrker vort udbud af kvalitetsmaskiner

til det danske marked og ser frem til både vinter og sommermulighederne for denne maskine”.


PRESSEMEDDELELSE:

NY IMPORT TIL GERSVANG MASKINER:

KÜPER SNEPLOVSKÆR


På den nylig afholdte maskinudstilling Demopark i Eisenach i Tyskland lykkedes det Gersvang Maskiner at lande en betydelig import af sneplovskær fra det tyske specialfirma KÜPER, der producerer specialplovskær til både traktorplove og lastbilplove.

KÜPER, der er grundlagt i 1957, startede i 1967 produktionen af sneplovskær fremstillet af høj-kvalitets materialer. I sneplovskærene, der er af specialhærdet stål, indgår både Keramisk Corundum og tungsten karbid. Disse slidstærke materialer er vulkaniseret imellem det specialhærdede stål, hvilket giver den store fordel, at kernen er i stand til at give efter og straks finder tilbage til sin oprindelige udformning. Derved kan sneplovskæret uden problemer følge vejens konturer og effektivt fjerne mest muligt sne fra vejen.

Levetiden for disse sneplovskær er i visse tilfælde op til 12 gange længere end for almindelige sneplovskær. De er udstyret med slidindikator, som gør det nemt, at tjekke slitagen og sikre udskiftning af plovskæret på det rigtige tidspunkt.

”Man betaler for det man får” hedder et gammelt ordsprog, og det er selvfølgelig også tilfældet her, men på den lange bane er KÜPER’s sneplovskær en særdeles god forretning, idet de lange holdbar-hedstider betyder, at man ikke skal skifte skær så ofte og dermed sparer monterings/udskiftnings-udgifter. Opbygningen af skæret betyder også, at der er minimalt slid på vejens overflade og især skånes vejstriberne.

En anden meget stor fordel er, at opbygningen af skæret reducerer støj fra ploven væsentligt. Der er målt støjreduktion, sammenlignet med almindeligt hårdmetalskær, på op til 10-12 DB.

Udover de omtalte sneplovskær fremstiller KÜPER også slæbesko, hvori indgår de samme materialer som nævnt overfor samt kantbeskyttere fremstillet af kulstofholdigt støbegods, der sikrer såvel sneplovskær som vejkanter mod unødigt slid.

KÜPER udvikler hele tiden nye produkter og det nyeste, som lige er kommet på markedet, er en skærforstærker. De fleste kender det fænomen, at skæret slides mere på et bestemt punkt på ploven. Typisk på grund af at vejen er sporkørt, pilehøjde eller lignende. Skærforstærkeren monteres på det punkt, som slides. Derved kan det sikres, at alle skær på en plov slides i samme tempo og skal skiftes på samme tid.

Sneplovskærene fra KÜPER har været på det danske marked i mange år, og Vejdirektoratet i Danmark har, sammen med adskillelige kommuner, været de store kunder.

”Det er virkeligt et kup at få sådan et kvalitetsprodukt i porteføljen” udtaler Søren Gersvang, ”og vi ser frem til at udbrede kendskabet til KÜPER til fordel for vore nuværende som nye kunder.”

De første plovskær er allerede solgt gennem Gersvang Maskiner.


DEMO TUR

Tak for en fantastiske demo uge med Mulag klipper tak til alle jer som mødte op og så Mulag og Gödde´s klipper program
Tak til Vejen Kommune, Herning kommune, Rebil Kommune, Slagelse Kommune
og Allerød Kommune for hjælpen og gæstfrihed.
Tak til Mercedes Benz Danmark, PN Maskiner A/S.

Gersvang Maskiner ApS overtager importen af Slagkraft i Danmark

Med den nye import følger bedre muligheder for helhedsløsninger til kunderne, mener den nye importør.

Den danske maskinforretning Gersvang Maskiner ApS har fået endnu et maskinmærke i sit program. Pr. 1. april overtager forretningen importen af Slagkraft produkter i Danmark. Den har hidtil haft hjemme hos Hans Møller Vej- og Parkmaskiner.

Slagkraft er del af den svenske Cranab AB koncernen, der især er kendt for deres kranarme til lastbiler og skovmaskiner. Slagkraft producerer professionelle maskiner til klipning af græs og rydning af krat, buske og småtræer langs veje, jernbaner, markskel og i skove. Slagkraft har mere end 40 års erfaring som leverandør til de Skandinaviske markeder.

- Da vi fik muligheden for at blive importør af Slagkraft produkter i Danmark, tøvede vi ikke med at takke ja. Slagkraft er et anerkendt kvalitetsprodukt, som vi ser en stor synergi i at have i vort produktprogram i forhold til, at vi også har importen af Mulags rabatklipper-systemer. Mulag er nok det bedste produkt til at klippe det "fine" græs i rabatten, mens Slagkraft er det bedste og mest effektive til de arealer, som ikke klippes ned hvert år, og hvor der gror buske, krat og småtræer. Og så er der endvidere muligheder for at kombinere redskaber fra de to produkter, siger Søren Gersvang fra Gersvang Maskiner ApS.

Helhedsløsninger

Han er overbevist om, at samarbejdet med Cranab vil være til gavn for begge parter.

- De drøftelser og besøg, vi har haft med Cranab AB, har gjort, at vi ser meget frem til samarbejdet. Cranab/Slagkraft er en meget professionel virksomhed med en kompetent tilgang til markedet og som virkelig kender deres produkter, og de muligheder der er. Det er vores overbevisning, at vi kommer til at stå endnu stærkere i forhold til at kunne tilbyde vores kunder helhedsløsninger i renhold af vejarealer mm., siger han.

Slagkraft producerer to typer klipperhoveder i forskellige størrelser. Et vertikalt slagleklipperhoved med slagler, der bruges til at klippe græs, samt et horisontalt kædeklipperhoved med kraftige kæder, som roterer horisontalt ved høje omdrejninger. De kan rydde krat, buske og mindre træer i højt tempo, og de har endvidere den fordel, at de kan bruges, selvom der er mange sten, jordknolde eller tilsvarende forhindringer i underlaget.

Klippehovederne kan monteres på forskellige typer arme, som f.eks. på Slagkrafts egne kranarme og motorpakker eller på Mulags armklippere type GZA 750 eller GHA 700. De kan ligeledes monteres på forskellige typer gravemaskiner og skovmaskiner.

Slagkraft producerer færdige løsninger bestående af en komplet motorpakke inklusiv styring, hydraulikanlæg, kranarm og klipperhoved. Sættet er bygget til at montere på en gummiged via standard hurtigskifte.

Invitation til demonstration af Mulag 

I uge 14 afholder vi demotur i Jylland og på Sjælland, hvor formålet er, at give inspiration til de forskellige muligheder, der er for udføre en effektiv klipning af vejrabatter med en maskine, der kan klare det samme i en arbejdsgang, som ellers typisk har været udført af 2 traktorer og et antal håndfolk.

”Vi” er et samarbejde mellem Gersvang Maskiner ApS, PN Maskiner A/S, Mercedes-Benz (Unimog) og Mulag GMBH, hvor vi præsenterer New Holland og Unimog udstyret med redskaber fra Mulag.

Traktoren vil være en New Holland T6 175 Auto CommandTM med Mulag GHA 600 P bagmonteret armklipper og i front et kombisæt MRM 300 + MLM 200, Autoværn og kantpæleklipper.

Unimog U430 med et kombisæt I front bestående af MKM 700 + MRM 300 og på ladet en MHU 800. Der vil være forskellige redskaber med, som kan monteres på de forskellige arme.

Invitation til demonstration af Mulag.pdf

Tur program:
Mandag d. 3. april, Vejen Kommune, Materielpladsen, Stenbro Allè 6, 6650 Brørup Tirsdag d. 4. april, Herning Kommune, Materielpladsen, Kulvej 9, 7490 Aulum
Onsdag d. 5 april, Rebild kommune, Materielpladsen, Mølledamsvej 3-5, 9530 Støvring Torsdag d. 6 april, Slagelse kommune, Dalsvinget 13, 4200 Slagelse
Fredag d. 7 april, Krydset Slangerupvej/Mosegårdsvej (ca. Mosegårdsvej 9, 3540 Lynge)

(vejareal er venligst stillet til rådighed af Allerød kommune)

Vi starter kl. 10, hvor der vil være gennemgang af maskiner og redskaber.
Derefter kører vi ud og ser maskinerne i aktion.
Vi slutter af med, at køre tilbage på pladsen, hvor der vil være lidt, at spise og drikke og mulighed for, at stille spørgsmål og ”sparke dæk” og få en snak om Mulag udstyr, New Holland traktorer og Unimog.

Der vil være repræsentanter fra Gersvang Maskiner, PN Maskiner, Mulag, Mercedes-Benz lokale forhandlere og demonstrations chauffører.

Vi glæder os til, at vise jer udstyret og der vil være lejlighed til, at komme i dybden omkring forskellige løsninger.

Se Mulag udstyr til traktor og Unimog på Gersvang Maskiners hjemmeside: https://www.gersvangmaskiner.dk/mulag-1 og på: http://www.mulag.de/en/roadside/applications/mowing/

Med venlig hilsen
Gersvang Maskiner, PN Maskiner, Mercedes-Benz, Mulag


Udkørende montør søges

Vi er et firma I vækst og har brug for ekstra arbejdskraft.

Vi forhandler og servicere maskiner til renhold af veje, stier og pladser. Vores kunder er kommuner, boligselskaber og entreprenører.

Din opgave vil være, at udføre service og reparationer på vores kunders adresse eller på vores værksted. Den største del af arbejdet vil foregå i hovedstadsområdet og det øvrige Sjælland, men der vil også lejlighedsvis være opgaver i resten af landet.

Vi søger en montør med erfaring og evne til, at arbejde selvstændigt og som selv kan tilrettelægge din arbejdsdag.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med at arbejde med fej/sugemakiner, armklippere, have/park maskiner og lignende.

Det vil være en fordel hvis du har følgende kvalifikationer:

  • Branche Kenskab
  • Uddannet som entreprenørmekanikker eller traktormekaniker
  • Kursus i hydraulik og PLC styring
  • Kørekort B og BE

Vi arbejder ud fra den overbevisning, at de maskiner vi leverer skal være af den bedste kvalitet og den service vi yder kunderne er den bedste der kan gives og gerne bedre end de forventer.

Det vil være godt hvis du har mulighed for, at starte hurtigst muligt, men vi venter også gerne på den rigtige person.

Vi foretrækker personlig kontakt, så hvis du vil høre mere om jobbet, så ring til Søren på tlf. 6162 2284


Kære alle,
Her på årets sidste dage vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for helt et fantastisk år og tak for alle de mange kunder der har købt maskiner. Det har været et år med mange solgte nyheder 3 stk. MULAG GHA 700 bag monteret rabat klipper. Nyheder fra DULEVO den mekaniske feje-sugemaskine 3000 den nye 850 MINI. Fra TENAX kom der en ny feje-sugemaskine på EL som vi har solgt til boligforeninger. 
Et godt nytår til alle, vi glæder os til at levere nye maskiner og service i 2017.

Gersvang Maskiner er just hjemvendt fra udstillingen ”Maskiner under Broen” og vi vil gerne takke alle, der lagde vejen forbi vor stand. Vi havde medbragt et varieret udbud af alle de maskiner, vi importerer, og interessen var stor. Især Mulags program af armklippere, rabatklippere og pæleklippere var et tilløbsstykke, hovedsageligt fra kommuner i hele Danmark. Vi ser af den grund frem til at udføre en masse demonstrationer i den nærmeste fremtid.

Udstillingen ”Maskiner under Broen” løb af stablen for første gang og alt fungerede perfekt. Beliggenheden med Lillebæltsbroen i baggrunden gjorde, sammen med det pragtfulde vejr, udstillingen til en oplevelse, der dog fortjener et større publikum, end det der mødte op denne gang.

Vi ser frem til næste udstilling.


Mulag MLM200 og MRM 300 leveret til Middelfart kommune leveret efter udstillingen "Maskiner under Broen"

Børsterne ApS Ryder op efter Coldplay koncert i Parken.

Det var virkelig i sidste øjeblik, at Gersvang Maskiner fik den helt nye Dulevo fejemaskine type 6000 med på Have og Landskab i august måned. Maskinen var kort tid forinden blevet præsen-teret ved et stort event ved Gardasøen i Italien og derfor efterspurgt over hele Europa.

Maskinen vakte stor interesse på udstillingen, og mange demonstrationer blev aftalt. Demon-strationerne er nu udmundet i det første salg og kunden er det lille firma Børsterne ApS, som holder til i Asmindrup ved Nykøbing Sjælland. Børsterne, der ejes af Flemming Hansen, har gennem mange år udført fejeopgaver for såvel private som kommuner og kører i dag med 3 fejemaskiner i forskel-lig størrelse.

”Dulevo er ikke ukendt for mig, idet vi tidligere har haft Dulevo i vor maskinpark:” udtaler Flemming og fortsætter ”De mekaniske fejemaskiner er særdeles effektive og samler praktisk talt alt op incl. store grene ect., hvilket jo ikke kan lade sig gøre med feje- sugemaskinerne, der ofte kan få sugestop p.g.a. grene og stører genstande, der sætter sig på tværs i sugeslangen. Omkring Parken i København, som en god stabil kunde for os, ligger der efter en event, fodboldkamp eller koncert, store mængder af affald såsom store ølkrus, pizzabakker, festivals stole og paraplyer. De store affaldsmængder klarer Dulevo 6000 med stor hastighed, ligesom nedfaldne grene fra de omkringstående træer ikke er noget problem”.

Dulevo 6000 er sammen med den mindre Dulevo 3000 sidste nye tiltag fra Dulevofabrikken i Italien. De er begge mekaniske, hvilket betyder, at affald fejes direkte op i et kulissesystem med medbringere, der transporterer affaldet op i smudskassen. Samtidig er begge modeller udstyret med turbine, der laver luft for sug. Dette sug benyttes bl.a. til at suge ved siden af kulissesystemet for at få alle partikler med. Samtidig kan denne luft også bruges til en ekstra sugeslange for sugning under bænke, i kloarker, og hvor det i øvrigt er svært at komme til. Denne måde at feje på betyder, at forureningen af luften omkring maskinen er lig nul og i øvrigt dæmpet ved hjælp af det patenterede GORE™ filtersystem, der fører til en PM10 på 99%.

her for at redigere teksten

GERSVANG MASKINER UDSTILLER 


DULEVO FEJEMASKINER

MULAG RABATKLIPPER

TENAX EL DRAVET FEJEMASKINER

ORSI PRODUKTER


MØD OS PÅ STAND 19,2 

PRINT JERES BILITTR PÅ DETTE LINK

http://www.maskinerunderbroen.dk/hidden/bestilbillet/?idtid=102063

PRESSEMEDDELELSE:

DULEVO FYLDER 40 ÅR.

Selvom 40 år ikke lyder af så meget, er det en alligevel en milepæl i et firmas historie og det ønskede DULEVO at fejre på med maner.

Alle importører fra hele verden var indkaldt til dette event på fabrikken i Parma og importøren for Danmark, Gersvang Maskiner, deltog selvfølgelig også.

Dulevo præsenterede deres nu helt færdige LEANsytem, der sikrer en glidende og præcis produktion af fejemaskinerne. Samtidig opnår man at kunne optimere produktionen og således kunne producere væsentligt hurtigere end tidligere. Dulevo har i disse år stor succes med salg af deres fejemaskiner og presset på produktionen er stort. Her har LEANsystemet allerede vist sin værdi og muliggjort indgangen af større ordrer til bl.a. Indien.

Gersvang Maskiner blev også præsenteret for den nye optimerede Dulevo feje- sugemaskine type 2000, hvis sugeevne blev grundigt fremvist på en kørende demonstration, der beviste sugeevnen selv i fint sand.

De nyeste modeller indenfor mekanisk fejning, typerne 3000 og 6000, blev ligeledes fremvist og demonstreret med de sidste nye vinterredskaber såsom fejemaskine, skrabeblad og saltspreder. Det er et stort kundeønske fra forskellige lande, at man også kan bruge fejemaskinerne om vinteren for at kunne opnå en bedre forrentning af maskinen.

Dulevo arbejder målrettet på at forbedre maskinernes indflydelse på det miljø de arbejder i og fremviste en model 6000 udstyret med gasdrev. En ny afsløring var Dulevos intensive arbejde på at fremstille en ren elektrisk feje- sugemaskine. Markedet begynder at efterspørge disse maskiner mere og mere og Dulevo kunne faktisk allerede nu sende en maskine på markedet. Dulevo ønsker imidlertid at fremstille en elektrisk feje- sugemaskine, der kan sælges til en pris, der matcher de nuværende priser på almindelige feje- sugemaskiner. Derfor afventer man udviklingen af batterier, der den altafgørende og langt største udgift på el-maskinerne.

Dulevo går optimistisk ind til de næste 10 år og Gersvang Maskiner vil gøre sit til, at det bliver 10 år med fremgang også i Danmark. Mange typer af Dulevos fejemaskiner vil blive fremvist på udstillingen ”Maskiner Under Broen”, der finder sted den 24. og 25. august 2016.

Elite Service bliver forhandler af Dulevo i Jylland
HAVE | 11.12.15 | 12:11 -  Kim Ebbesen
To-årig aftale med Gersvang Maskiner er nu på plads.

Tilbage i foråret blev Gersvang Maskiner ApS i Taastrup dansk importør af de italienske fejemaskiner Dulevo. Til at bistå salget i Jylland har firmaet nu fået to andre firmer med som forhandlere.

Hans Møller Vej- og parkmaskiner A/S ved Støvring tager sig af modellerne til kommunerne, og til boligforeninger, entreprenører og industrien vil salget i Jylland ske gennem Elite Service ApS i Hornslet. Sidstnævnte sælger og servicerer i forvejen have-, park- og vejmaskiner, og har blandt andet programmet fra danske Timan med Tool-Track og VPM i folden.

Nu bliver Dulevo også en del af Elite Service' program. Aftalen faldt på plads umiddelbart før Elite Service deltog i et fælles åbent hus med kolleger og konkurrenter i Hornslet, og ved den lejlighed var Søren Gersvang, direktør i Gersvang Maskiner selv til stede.

Totalløsninger

- Vi regner med, at det kan hjælpe os til at få en del af markedet for feje/sugemaskiner. Vi har syv forskellige modeller på markedet til professionelle, der arbejder udendørs. Vi har valgt Elite Service på grund af deres placering, og fordi de har god erfaring med redskabsbærere med feje/sug-anlæg, siger han.

Parterne har tegnet en samarbejdsaftale på to år, som løbende vil blive evalueret.

- For os er Dulevo en vigtig del af den nye profil, vi gerne vil skabe i Elite Service. Dulevo åbner op for de totalløsninger, som vi gerne vil levere til vores kunder, siger Michael Vorre, ejer af Elite Service ApS.

PRESSEMEDDELELSE:

Gersvang Maskiner får ny import.

På den store landbrugsudstilling Agritechnika i Hannover blev Gersvang Maskiner udnævnt til importør af den nye koncepttraktor REBO RACK. REBO RACK består af en ombygget John Deere 6130R, hvor den 6 cyl. motor er udskiftet med en 4-cyl. motor, og hvor køler og batteri samtidig er flyttet fra fronten af traktoren ned på siden mellem hjulene. Dermed er der skaffet plads til påbygning af side- eller frontmonterede armklippere, som f.eks. Mulag type GFA 700 samt evt. rabatklipper (se billede). Det nye koncept, der selvfølgelig er lavet i samarbejde med John Deere, er en udløber af, at de fleste traktormærker i dag ikke levner plads mellem hjulene til påbygning af ”almindelige” armklippere, men bruger pladsen til store katalysatorer, udstødninger samt AdBlue tanke.

Af samme grund som tidligere nævnt præsenterede Mulag sin nye bagmonterede armklipper type GHA 700 med en rækkevidde på 7,8 m, der kan arbejde i både højre og venstre side. Klipperen er monteret i det almindelige 3-punktsophæng, hvilket gør, at den hurtigt kan afmonteres igen, hvis traktoren skal bruges til andre opgaver. Dog er klipperen bygget så højt op, at det er muligt samtidigt at bruge traktorens trækkrog til bugserede maskiner såsom bl.a. saltspredere.

De meget store opbygninger, hvor føreren arbejder med flere armklippere på samme tid, kræver selvfølgelig en enorm koncentration og trætter gennem en hel arbejdsdag. For at gøre arbejdet lettere præsenterede Mulag en ny betjeningspult kaldet mǀcontrol (se billede) med et nyudviklet joystick med 6 dobbeltvirkende funktioner samt en skiftefunktion, der gør det muligt at betjene 2 klippere på én gang. Systemet består desuden af et stort 7” farvedisplay, der kan vise funktioner fra 2 klippere samtidigt. Føreren skal dermed ”kun” koncentrere sig om et joystick og et display. ”En løsning der virkelig gør livet lettere for føreren”, udtaler Søren Gersvang. Gersvang Maskiner er Mulag importør for Danmark.

Der er kommet en ny video med Dulevo 6000

Så kom der en video på Agria 9600.

Gersvang Maskiner takker for de mange besøg på have og landskabs messen i Slagelse. Hvor der var meget stor interesse for Agria 9600 Radiostyret klipper. Samt den nye fejemaskine 6000 Revolution fra Dulevo.

Så er vi klar til at modtage jer på HL 15 I Slagelse.

Nu er det tid til Have og Landskab

Mød os på stand A017 Udstilling holdes ved Jernbjerggården 
C.A. Olesensvej 2 4200 Slagelse

Den 26 - 28 August

Vi har 3 NYE Dulevo fejemaskiner med på vores stand.

850 Mini

2000 SKY

6000 REVOLUTION 

En helt nu type Radiostyret Klipper fra Tyske Agria.

NYHEDER FRA MULAG.  Gersvang Maskiner her fået styrket produktprogramet med Tyske Agria. se mere på www.agria.de

Se de nye video'er af DULEVO 3000 og 6000

Gersvang Maskiner ApS besøgte Demopak udstillingen i Eisenach Tyskland, Hvor der var flere nyheder fra Mulag vi faldt over denne nyudviklede GHA 700 fra Mulag-Gödde Der er designet til Traktorer hvor det er svært at monter en midt monteret arm klipper. GHA 700 når ud på 8,3 meter. På Demopark var den monteret på en Fendt 724 der var også en ny front klipper løsning til Fendt 724 Mulag MKM 700 som når ud på 7,4 meter.


I dag har DULEVO præsenteret to nye fejemaskiner på udstillingen PULIRE i Verona. DULEVO 3000 Revolution og DULEVO 6000 Revolution. Mød os på Have & Landskab den. 26 - 28 august.
Stand A017
Udstilling holdes ved Jernbjerggården 
C.A. Olesensvej 2 4200 Slagelse

Den 04.05.15

Se video af den nye DULEVO SKY 2000

Den 04.05.15 

Læs vores pressemeddelelse om DULEVO 

Den 04.02.15

Nu er vores servicebiler fuldt udrustede til at lave hydraulikslanger. Vi har alle gængse koblinger og fittings i bilerne. Vi er klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.